Oliva

Produktområde
Skincare

Oliva hämtar sin kraft från naturens oljor och extrakt. Att erbjuda konsumenten sköna produkter som varsamt vårdar huden, är hela vår grundidé.

Essensen i alla Olivas produkter är olivolja och olivbladsextrakt - båda organiskt odlade och certifierade eftersom vi tror på det rena och hållbara. De mest kraftfulla ingredienserna har vi fått av moder jord – det gillar vi! Alla våra råvaror kommer från växtriket och vi har gjort ett aktivt val i att inte ha några ingredienser med animaliskt ursprung i någon av våra produkter. Därför lämpar sig vår hudvårdsserie också för dig som är vegan.

Olivas hudvårdsserie är utvecklad och producerad med hög kvalitet och enligt uppsatta kvalitetssystem. Eftersom vi på CCS har lång erfarenhet av att tillverka både läkemedel och kosmetisk hudvård på vår fabrik i Dalarna, är det extremt viktigt för oss att aldrig kompromissa med kvalitén.

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård och hygienprodukter. Vår idé bygger på att skapa innovativa och hållbara produkter med hög kvalitet som hjälper människor i vardagen – både på arbetet och i hemmet.
Kontakt
Vi har fem olika kontor runt om i Norden. Kontakta oss via e-post, ring eller titta förbi.
Följ oss