Skincare

CCS är en av Nordens främsta tillverkare av hudvårdsprodukter. Vår varumärkesportfölj består av ledande varumärken såsom CCS, Oliva och Bamse. Vår varumärken säljs framförallt på den svenska apoteksmarknaden. Här kan du läsa mer om respektive varumärke.

CCS Swedish formula

CCS är sedan 40 år den svenska ledstjärnan inom hudvård och fotvård.

CCS Foot Pro

Multifunktionell fotkräm som förebygger och behandlar fotsvamp, hälsprickor, förhårdnader, torra fötter och dålig lukt.

Aloe Vera by CCS

CCS Aloe Vera-produkter är det naturliga valet för att svalka solskadad hud, nyrakad hud, efter insiktsbett eller vid klåda.

Oliva

Oliva hämtar sin kraft från naturens oljor och extrakt. Att erbjuda konsumenten sköna produkter som varsamt vårdar huden, är hela vår grundidé.

Indy Beauty

Indy Beauty lanseras i februari 2018.

Bamse

Bamse är barnens hjälte i badrummet, stark, snäll och rättvis.

Hygien

CCS Hygien har fokus på hälso- och sjukvård, tandvård samt större återförsäljare. Med varumärken såsom DAX, Antibac och Plum, är CCS Hygien ledande i Norden. Våra produkter är till för att användas i vardagen - oavsett om det är hemma, på jobbet eller på resande fot. Med kompetens, engagemang och hygien i fokus vill vi skapa ett friskare samhälle. Här kan du läsa mer om respektive varumärke.

DAX

DAX är Sveriges ledande varumärke inom desinfektionsprodukter.

Plum

Plum är ett danskt varumärke specialiserat på effektiva och användarvänliga lösningar för företagshygien och förstahjälpen lösningar.

Antibac

Antibac är Norges ledande varumärke inom desinfektionsprodukter.

Safety

CCS Safety har över 20-års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av säkerhetsprodukter såsom ögonskölj, plåster och första-hjälpenstationer. Här kan du läsa mer om respektive varumärke.

Plum ögonskölj

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy.

QuickFix

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy .

QuickSafe

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy .

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård och hygienprodukter. Vår idé bygger på att skapa innovativa och hållbara produkter med hög kvalitet som hjälper människor i vardagen – både på arbetet och i hemmet.
Kontakt
Vi har fem olika kontor runt om i Norden. Kontakta oss via e-post, ring eller titta förbi.
Följ oss